VÄLKOMNA PÅ FESTKOMMITTÈNS PLANERINGSMÖTE

posted in: Aktuellt | 0
Hej kära medlemmar i Fristad!

VÄLKOMNA PÅ FESTKOMMITTÈNS PLANERINGSMÖTE

Alla som vill och kan är välkomna till cafeterian nu på söndag 31 januari kl 19:00 för att brainstorma och diskutera olika idéer på roliga aktiviteter vi kan ha i Fristad. Tanken är att vi kan göra som ett schema fram till sommaren och fördela lite uppgifter sinsemellan för att se till att eventen förmedlas i tid och att genomförandet inte blir så tungt.  Förslag på aktiviteter är: filmkvällar, spelkvällar, målardag för barn, soppmiddagar, familjepubaftnar, trädgårdsgrillkvällar och inspirationsbesök hos andra kollektivhus.

Om du inte kan komma kan du alltid mejla över dina tankar och idéer eller om du bara vill anmäla dig som tillgänglig fixare.

Med vänliga hälsningar


Josefine Malm

Festkommittén